Pre Loader

Specialisaties

Een jong, enthousiast en nuchter bedrijf met passie voor techniek. De Koning Mechanisatie heeft een werkplaats van 400m², hier vinden de werkzaamheden plaats of, wanneer wenselijk, op locatie. Wij zien in ieder project een uitdaging om de wensen van de klant kenbaar te maken. En zijn zo doorgegroeid op meerdere gebieden. Zo kunnen wij ons specialisten noemen van machinebouwmechanisatie en constructie.

 

Machinebouw

Door onze mechanisatie achtergrond zijn wij bekend met mechanisch, hydraulisch en elektrische technieken. U heeft een probleem of wens en wij zorgen voor een 3D tekening en realiseren het samen met u. Met onze vakmensen hebben wij voor ieder probleem een passende oplossing. Al onze machines worden met een CE verklaring afgeleverd. Daarnaast zijn we EN 1090-2 gekwalificeerd.

Enkele voorbeelden: machines voor kassenbouw en -sloop, bouwmachines of machines voor grond-, wegen- en waterbouw

 

 

Mechanisatie

Een van onze specialisme is reparatie van landbouwmachines en machines voor de weg- en waterbouw. Diversiteit aan merken zijn bij ons welkom voor onderhoud. Wij hebben graag dat de machines kunnen blijven draaien en daarom kunt u 24/7 bij ons terecht.

Enkele voorbeelden: reparatie (land)bouwmachines voor groot materiaal

Constructie

Door onze agrarische klanten zijn wij bekend geworden met constructie.

Dit is uitgegroeid tot een van onze specialisme. U kunt ons inschakelen van ontwerp tot berekeningen en fabricage van constructiewerk. Voor het bewerken van RVS, aluminium en staal staan wij ook graag voor u klaar.

Enkele voorbeelden: trappen, bordessen, staalconstructies, gecertificeerd laswerk, portalen