Pre Loader

Puinbak

Puinbak Deze puinbak hebben wij volledig gereviseerd en voorzien van een op maat gemaakt inlegvel met borgsysteem. Zonder inlegvel kan de puinbak stenen of ander ruw materiaal opscheppen, waarna zand en ander fijn materiaal tussen de spijlen valt. Met inlegvel is hij geschikt om fijn zand en kiezels te scheppen.  

loods

Loods Van eerste ideeën tot oplevering regelde De Koning de bouw van deze mooie geïsoleerde schuur. Bij dit project hebben we onze klant met het lassen van de staalconstructie tot het bouwen op locatie in alle facetten van het project kunnen helpen.

aanrijdpalen

Aanrijdpalen De Koning Mechanisatie heeft 6 aanrijdpalen mogen realiseren. De aanrijdpalen zijn volledig uit RVS en deze zijn vervolgens gepareld met glas voor een mooie uitstraling. De palen staan bij een carwash als nummer aanduiding.

Spuitcabine

Spuitcabine Hier heeft De Koning Mechanisatie de staalconstructie voor een spuitcabine mogen verzorgen. De spuitcabine is geheel voorzien van sandwichpanelen. En zo kan er stof en wind vrij gewerkt worden voor een mooi resultaat.

Windvaan

Windvaan Een mooie klassieke windvaan, welke we volledig uit RVS gemaakt hebben. Deze komt bovenop een woning te staan en is netjes afgewerkt met een mat zwarte coating.

Hijscontainer

Hijscontainer Een hijscontainer die gebruikt wordt om materialen te vervoeren tijdens het slopen van hoge gebouwen. Zo wordt deze container aan een kraan gehangen bij een raam of zetten de container op een dak, gooien hem vol met puin en dan wordt de container weer gelost. Deze stevige hijscontainer is van tekening af aan gerealiseerd door De Koning Mechanisatie.

Autobordes

Autobordes Voor een klant hebben wij een autobordes geproduceerd en geplaatst bij een woning in Bleiswijk. Voorheen kon er onder het huis geparkeerd worden, dit is nu bij de woning getrokken. Naast de staal constructie hebben wij ook het houtwerk gemonteerd.      

Kasgoot reiniger

Kasgoot reiniger Maatwerk, daar worden wij dolgelukkig van net zoals de tuinders van een schone dakgoot. Deze machine hebben wij ontworpen en gerealiseerd om kasgoten schoon en de omgeving representatief te maken.      

Transport frame

Stalen transport frame Hier hebben we een op maat gemaakt transport frame gemaakt. Bekijk hieronder het hele proces. https://vimeo.com/262233040    

Sierhek

Sierhek We hebben dit hek mogen ontwerpen en realiseren. Praktisch en helemaal in stijl van de omgeving.  

Strandtent Wassenaar

Strandtent Wassenaar We hebben een mooie constructie mogen realiseren voor een strandtent project in Wassenaar. Dit project is succesvol afgerond, van ontwerp tot realisatie. Weetjes: - 40 ton staal in 1,5 maand verwerkt - 4000 bouten - 6000 geboorde gaten  

Veiligheidsbumper

Veiligheidsbumper Op deze FENDT hebben wij een veiligheidsbumper gerealiseerd. Een mooi geheel bij deze tractor voor Gijs van Leeuwen, veel veilige kilometers!

Beniet meng pompinstallatie

Beniet meng pompinstallatie Doormiddel van deze machine wordt Beniet poedervorm omgezet naar klei massa. Door een externe machine wordt de pomp en meng-installatie aangedreven.

Stalen pui

Stalen pui We hebben een stalen pui gemaakt voor in een showroom. Bij de platen hebben we de blauwe gloed teruggebracht en daarna beschermd met een blanke coating waardoor het effect langdurig mooi blijft. Verder zijn de profielen zijn beschermd met een matzwarte structuur coating. En zo hebben we weer een stoere industriële look gecreëerd!

Behandelkooi voor koeien

Een behandelkooi voor koeien Een behandelkooi gerealiseerd en deze word volledig bedient door lucht om het werken makkelijker/lichter te maken. Door de ronde hekken lopen de koeien vlotter door en de kooi is ook geschikt voor bevallingen. Er zijn 2 grote hekken om het in fases af te kunnen zetten.

Bakwagen

  Van bakwagen naar oprijwagen Aan deze bakwagen hebben wij o.a. een kopschot en rijplanken gemonteerd. Dit laswerk zorgt ervoor dat deze bakwagen aan een mooie toekomst als oprijwagen kan beginnen!

Stro verspreider

Stro verspreider Afgelopen jaar hebben wij een VDMJ stro verspreider afgeleverd. De machine is uitgevoerd met mechanische aangedreven invoerrol. Met deze optie kunnen grasbalen met gemak verwerkt worden.

Meubels

Meubels Kijk deze super leuke meubels eens! Ook hier hebben wij met plezier aangewerkt. In samen werking met Houtlijn hebben wij deze industriële meubels ontwikkeld. Bent u ook op zoek naar een stalen meubel op maat? Dan kunnen wij wellicht wat voor u betekenen! Kom ook eens aan tafel zitten met onze tekenaar en realiseer jouw wens. Neem contact op

Hoge druk reiniger

Interieur aanhanger Voor een specifieke aanvraag van een klant hebben wij een passende constructie gebouwd. Hier hebben wij een constructie voor het interieur ontwikkeld en gemaakt voor een hogedruk installatie in een aanhanger. Na wat passen en meten is het gelukt een praktische indeling te bepalen en te bouwen. Meer informatie aanvragen

Zeefinstallatie

Zeefinstallatie We hebben een zo eenvoudig mogelijk zeef-dek ontworpen om grond en puin te kunnen zeven. De voordelen van deze machine zijn vooral de lage aanschafwaarde door de simpele constructie. Dit vergt minder onderhoud door deze simpele constructie. Meerdere zeef-dekken zijn mogelijk.

Geraamte strandtent

  Geraamte strandtent Hier hebben wij een staalconstructie uitgedacht en ontworpen voor een strandtent. Doormiddel van deze constructie kunt u het binnen een dag op en af bouwen. Deze constructie hebben wij in Wassenaar afgeleverd en opgebouwd. De zestien losse units kunnen zo worden samengevoegd tot één geheel.

Hydraulische betonmal

Hydraulische betonmal Wegens capaciteit en ruimtegebrek hebben wij deze hydraulische betonmal ontworpen, uitgedacht , getekend en gefabriceerd. De betonmal is in ons 400m2 grote werkplaats gemaakt en daarna met speciaal vervoer naar de opdrachtgever gebracht. Zoals je kunt zien kunnen wij het hele proces voor u uit handen nemen. Tijdens dit project zijn er elke minuut foto's gemaakt. Deze foto's...